OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Så er det nu: Tilmelding til sommercamps 2018

Der er nu åben for tilmelding til sommercamps 2018 - i år er der en camp i alle otte kredse, så der er rig mulighed for jagt- og naturoplevelser for de 8 - 12-årige i deres sommerferie.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund

Hvad skal dine unger i sommerferien? De skal da opleve en masse kammeratskab, jagt, fiskeri og natur på vores Sommercamps, der i år foregår over hele landet.

Vi skal både fiske og stå tidligt op om morgenen for at gå på jagt. Hvor tæt kan vi komme på dyrene? Vi bygger også vores egne buer og sidder og snitter foran bålet og mange andre spændende ting.

Sommercamps er jagt- og naturcamps for de 8 til 12-årige, der elsker naturen. Der er primitiv overnatning og masser af timer under åben himmel, hvor der også skal laves mad over bål af naturens bedste råvarer. Skyder eller fanger vi ikke noget, så er der ikke kød til aftensmaden.

Der vil være variationer i programmerne for de forskellige sommercamps grundet de forskellige lokaliter og muligheder, men de foregår over tre dage (to overnatninger).

Vi har kun et begrænset antal pladser, og der er rift om dem, så skynd dig med din tilmelding.

Vi glæder os meget til at se dig!

Tilmelding og pris

Du kan tilmelde dig ved at søge på sommercamp her i vores aktivitetskalender. Vær opmærksom på, at der inden længe kommer en camp på Bornholm, men at der ellers er en camp i hver kreds landet over.

Du kan også finde din nærmeste camp her:

Pris:

Pris for juniormedlemmer kr. 650,-
Pris for ikke-medlemmer kr. 750,-