OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Nu kan du læse Jæger i vores nye app

Det har længe været et ønske fra Jægerforbundets medlemmer, og nu er det muligt: I vores nye app ’Jæger’ kan du læse vores blad, uanset hvor du er. Og der er mere på vej.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund

I vores medlemsundersøgelse kan vi se, at Jæger er en af de ting, der betyder mest for vores medlemmer. Og nu bliver det endnu lettere at komme til en god jagthistorie, når man har glemt bladet hjemme på badeværelset. Vi lancerer nemlig vores app, der deler navn med bladet: Jæger.

App’en ligger allerede klar til at blive hentet i både Apples Appstore til iPhone og iPad og Googles Play Butik til Android-telefoner og tablets. App’en er gratis, men du skal logge ind med dit login til medlemsnettet for at få adgang til de fulde versioner af bladet. Er du ikke logget ind – eller er du ikke medlem - kan du læse de gratis uddrag af bladet, som også kommer 11 gange om året.

I første omgang kan du læse Jæger fra 2017 og 2018 samt medlemsbladet fra 2018.

- Det er dejligt at kunne tilbyde vores medlemmer den app, som de har efterspurgt. I første omgang har vi haft fokus på, at medlemmer har let adgang til at læse Jæger på deres telefon eller tablet. Og imens vores medlemmer læser de nyeste numre af Jæger i denne første version af app’en, sidder udviklerne indendørs i det gode vejr og koder løs på mange flere funktioner, siger Joan Brønnum Kvist, kommunikationschef i Danmarks Jægerforbund.

Sådan får du adgang

For at læse de fulde versioner af bladene, skal du logge ind med de informationer, som du også bruger til at logge på medlemsnettet – dvs. din mail og selvvalgte adgangskode.

Har du aldrig været på medlemsnettet, kan du bestille en adgangskode via ”glemt adgangskode-funktionen”. Dette kræver dog, at vi allerede har registreret en gyldig mail på dig. Har vi ikke det, skal du sende dit medlemsnummer og mailadresse til Medlemsservice på medl@jaegerne.dk.