OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 01. februar 2018

Læs i Jæger februar 2018

Vi har taget hul på årets korteste måned, og dermed et nyt Jæger. Få en forsmag på, hvad der venter dig og en gratis smagsprøve på Jæger hvis du ikke er medlem.

Der er endnu et skud jagt, vildt og natur på vej til Danmarks Jægerforbunds medlemmers postkasser. I denne måned er barsler magasinet Jæger med strandjagt, trykjagt, jagt i Skotland, vildtbiologi, jagtpolitik og alt det midt imellem. 

Her er tre nedslagspunkter:

Debutanter på strandjagt, s. 6

Strand- og havjagt i vintermånederne kan kræve sin mand. Derfor var det helt naturligt for de to unge kvinder, 32-årige Stefanie Lea Paulsen og 19-årige Katja Broust Madsen, at tage livtag med jagtformen. En opgave de klarer til UG.

Grev Ahlefeldts mageløse safari, s. 80

For 80 år siden udspillede en historisk safari sig i Kenya. Frontfiguren var Grev Ahlefeldt, der tog dengang overskrifter ved at nedlægge meget af byttet med bue. Og selvfølgelig verdensrekord impalaen, der er en rekord, der stadig står i dag.

Browning T-Bolt .22 LR, s. 44

Salonriflen er ikke så populær i Danmark, som i andre lande. Men de jægere, der dyrker rågeregulering, vil alligevel nikke genkendende til den lille og handy riffel. Jæger ser nærmere på en salonriffel i det midterste prissegment: Browning T-Bolt .22 LR.

Som altid kan ikke-medlemmer få en smagsprøve af bladet her, mens du som medlem kan finde hele bladet i Jæger, klar til at blive læst på fx din tablet.