OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Jægerforbundet på jagtmessen

Danmarks Jægerforbund er massivt til stede ved jagt- & outdoormessen i Odense Kongrescenter, der afvikles den 23. – 25. marts.

Tekst: Henrik Qvortrup med flere

Danmarks Jægerforbunds og Danmarks Sportsfiskerforbunds fælles naturformidlingsprojekt, Bliv Naturligvis, byder velkommen på en af på Jagt- & outdoormessens største stande, hvor der tilbydes et væld af spændende aktiviteter.

Bliv Naturligvis tilbyder på messen spændende foredrag om jagt og lystfiskeri – foruden spændende konkurrencer, jagtformidling og samarbejdsmuligheder.

Bliv NaturligVis afholder i samarbejde med firmaerne ZPEY og Pro en 3 dages fluebindings-konkurrence, hvor alle inviteres til at komme og binde en flue. Man er med i konkurrencen om store præmier, samtidig med at lokale professionelle fluebindere binder deres signaturfluer. Ved kastepoolen leveres opvisning i fluekast samt kasteinstruktion. Fiskegrejsgrosisten Pure fishing byder på fiskequiz og præcisionskast med spinnestang. På hovedscenen underholder YouTube-ikonet, Ulrik Ørskov, med buejagtforedrag og Per Gylling, fra Gylling Guidning, giver spændende foredrag om kystfiskeri efter havørred.

På Bliv NaturligVis infostand fortælles om attraktive samarbejdsmuligheder for både kommende frivillige formidlere, skoler og virksomheder, der vil bakke op om udbredelsen af jagt og lystfiskeri.

På formidlingsstanden kan besøgende få kyndig vejledning i at partere en fasan og tilberedning af denne over åben ild sammen med jægeren og kogebogsforfatteren Rene Jantzen.

På messen har Danmarks Jægerforbunds kreds 5 også en meget spændende stand, der bestemt er et besøg værd.

 

Spændende hundeforedrag

Bobby Robertson har trænet jagthunde det meste af sit liv, hvilket betyder, at han i dag er blandt de mest anerkendte trænere i Europa. Han er paneldommer i hundemesterskaber, ligesom han selv igennem tiden har vundet et hav af mesterskaber med sine hunde.

Et samarbejde med Danmarks Jægerforbund gør, at Bobby Robertson nu kommer til Jagt & Outdoor-messen, hvor han vil dele ud af sine erfaringer og gode råd til hundetræning og hundeavl. Hos Danmarks Jægerforbund ser man frem til at byde den erfarne jagthundetræner velkommen.

– Bobby Robertson er en inspirerende foredragsholder, som helt sikkert vil kunne inspirere selv erfarne jægere med nye vinkler på hundearbejde, siger Henrik Vestergaard Hove-Nielsen, jagthundekonsulent, Danmarks Jægerforbund.

Også hos arrangørerne er man glade for at kunne tiltrække så anerkendt en jagthundetræner som Bobby Robertson.

– Jeg er naturligvis rigtig glad for, at vi i tæt samarbejde med Danmarks Jægerforbund kan tilbyde de mange besøgende til Jagt & Outdoor messen et spændende foredrag med Bobby Robertson. Det passer også rigtig godt med vores øgede fokus på hundeområdet, hvor vi har udvidet med en ekstra hal og har flere spændende opvisninger både fredag, lørdag og søndag, siger Hans Henrik Jacobsen, projektleder på Jagt & Outdoor-messen.

Et liv med jagt

Bobby Robertsons kærlighed til jagt begyndte helt tilbage som dreng, hvor han skød ænder. Her oplevede han hurtigt, at han manglede en god hund til at hente ænderne, når de dumpede ned fra himlen. Dengang erfarede han også, at hans venners jagthunde ikke var lige så effektive og lydige, som man kunne ønske sig. Derfor besluttede han sig for at læse om, hvordan man træner jagthunde, og det blev startskuddet til Bobby Robertsons mangeårige karriere som hundetræner.

Kort tid efter startskuddet på sin karriere blev Bobby Robertson opfordret til at stille op til konkurrence inden for jagthundetræning. Han tog udfordringen op og arbejdede hårdt for at vinde.

I dag har Bobby Robertson mange guldmedaljer stående fra jagthundemesterskaber over hele Europa, og han har avlet over 170 konkurrencehunde, hvoraf mange er vinderhunde. Han rejser rundt i hele Europa – både til mesterskaber – men også til hundetræningsskoler, hvor han hjælper hundeejere med at træne Europas bedste jagthunde.

Bobby Robertson kan opleves lørdag d. 24. marts kl. 11.30 – 12.30 og igen søndag d. 25. marts kl. 11.30 – 12.30 på Jagt & Outdoor-messen i Odense Congress Center.

Opret en profil i Tryg Pote app´en og få din Jagt og Outdoor entrébillet til halv pris

Tryg Pote samler alt det, der handler om din hund ét sted: Du kan registrere vacciner og forsikringer, finde hundepassere i dit område og få overblik over din hundetræning.

Vis din Tryg Pote app-forside i døren, så betaler du halv pris for entré-billetten til én voksen: Du får altså billetten til bare 60 kr. på dagen.

Du kan finde appen dér, hvor du henter dine andre apps.

Rabatten gælder én voksenbillet og kun ved køb i døren. 

Kom forbi Trygs stand nr. 2028 og 2029 i hal B
Du kan også få en drikkeflaske* til din hvalp ved at bestille et tilbud på din hundeforsikring i Tryg Pote, når du besøger vores stand. Så deltager du samtidig i konkurrencen om 2 VIP billetter til EM-kvalifikationskampen i fodbold mellem Danmark og Irland til efteråret.

Læs mere om Jagt og Outdoor-messen i Odense d. 23.-25. marts her.