OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Få udfordret skydeevnerne til FM i kombineret jægerskydning

Tilmeld dig FM i kombineret jægerskydning og få udfordret skydetalentet i både hagl- og riffelskydning. Mesterskabet afholdes den 2. - 3. juni i Herning.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund

Det er den ultimative test af den komplette jægers skydefærdigheder, når der inviteres til FM i kombineret jægerskydning 2018 - tidligere Nordisk kombinationsskydning.

Forbundsmesterskabet afholdes den 2. og 3. juni 2018 på Herning jagtcenter.

Mesterskabet fungerer samtidigt som udtagelsen til det danske landshold, der skal stille op til det nordiske mesterskab i disciplinen, som afholdes samme sted. Hver nation kan her stille med 40 personer.

Landsholdet får naturligvis udleveret landsholdsskydeveste med broderet navn og andet godt, når de skal repræsentere vores nation.

Der skydes i følgende discipliner:    

  • Nordisk trap
  • Løbende elg – svensk elg med 10-delt ringskive
  • Skydning til stående buk, 100 meter
  • Sporting (her skydes 3 enkelte + 1 double)

Hvis det kun er muligt for dig at deltage om lørdagen, kan du få lov at gennemfører den gældende skydning denne dag

Arrangementet er åbent for alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund.

Prisen er 300 kroner. Juniorer (under 21 år) betaler kun halv pris. Deltagelsen til det nordiske mesterskab er gratis for landsholdet.

Se mere om arrangementet og tilmeld dig her.