OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Få styr på nerverne med den frivillige jagtprøve

Det er snart sæsonen, hvor vi igen skal sende en række kommende jægere til jagtprøven. Vil du øge din chance for at bestå, kan du teste nerver og evner ved den frivillige jagtprøve.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund

Er du en af de mange jagttegnsaspiranter, der står klar til at tage skridtet ind i jagtens verden? Så er den frivillige jagtprøve et rigtig godt første skridt, inden det går løs til knald eller fald-prøven.

En frivillige jagtprøve foregår fuldstændig som den obligatoriske jagtprøve med en skriftlig og en praktisk del, der både tester din jagtviden og våbenhåndtering. Alt sammen i et stressfrit miljø, der giver dig mulighed for at stifte bekendtskab med kravene til en bestået jagtprøve.

På den måde får du både testet færdighederne og nerverne, inden det går løs til den obligatoriske jagtprøve.

Du kan se mere om, hvordan den frivillige jagtprøve kan hjælpe dig med et godt udgangspunkt, og hvordan den foregår i filmen ovenover.

Du kan se, hvornår vi afholder en frivillig jagtprøve i nærheden af dig lige her, hvor du også kan tilmelde dig.