OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Få en eksklusiv weekend med Bobby Robertson

Vi gentager succesen fra sidste år - og skruer lidt op: I marts 2019 afholder vi over en hel weekend et eksklusivt seminar med en af Europas bedste jagthundeinstruktører: Bobby Robertson. Tilmeldingen åbner 5. januar efter først til mølle princippet.

Tekst: Henrik V. Hove-Nielsen, Jagthundekonsulent, Danmarks Jægerforbund

Danmarks Jægerforbund er så heldige, at vi den 23. og 24. marts 2019 har fået muligheden for at afholde endnu et seminar med Bobby Robertson.

Som en direkte forlængelse af 2018 seminaret, tilbyder vi denne gang en hel weekend med fokus på dig og din hund, men målrettet den meget øvede hund. For at få et rimeligt ens niveau på hundene, har vi aftalt med Bobby, at kun hunde, der har bestået eller er på et niveau, hvor de ville kunne bestå den udvidede apporteringsprøve, kan tilmeldes kurset. (der er ikke krav om apportering af ræv).     

Bobby Robertson er blandt Europas bedste jagthundeinstruktører, som gennem sin store viden og erfaring har en stor forståelse for samarbejdet mellem hund og fører. Bobby Robertson´s tilgang til indlæring, blandt andet gennem targettræning, vil kunne tilføre selv meget erfarne hundeførere nye redskaber til vidensbanken. Bobby Robertson har høstet mange og store roser for sin rolige tilgang til indlæring og problemløsning.

Der skal til kurset medbringes hund, og for at sikre at alle får så meget med i bagagen som muligt, er der et max antal deltagere på 12 personer. Der er mulighed for, at hunden kan stå i løbegård i pauserne.

Kurset afholdes ved Jagtens Hus, Molsvej 34, 8410 Rønde.

Dag 1: lørdag den 23. marts 2019 fra kl. 09.00 til kl. 17.00

Dag 2: søndag den 24. marts 2019 kl. 09.00 til kl. 17.00

Der undervises på engelsk. Det er dog vigtigt at pointere, at der vil være lejlighedsvis oversættelse, hvis det skønnes nødvendigt for forståelsen.

Der er fuld forplejning på kurset, hvilket inkluderer morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe og kage og 2-retters aftensmad. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer hele dagen.

Bemærk: Morgenmaden serveres mellem kl. 08.30 og kl. 09.00.

Danmarks Jægerforbund kan være behjælpelig med at finde overnatning. Overnatning er ikke inkl. i prisen.

Pris: kr. 2.200,- pr deltager inklusive forplejning.

BEMÆRK: Der åbnes først op for tilmelding den 5. januar 2019 efter først til mølle princippet - på nedenstående link

Tilmelding fra 5. januar foregår her.

Tilmeldingsfrist: 14. marts 2019 kl. 23.59 (midnat)

Kontaktperson: Jagthundekonsulent Henrik V. Hove-Nielsen, hvh@jaegerne.dk, tlf. 81 88 05 29