OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Bukkejagten går ind – kend reglerne om skydetårne

Nu får mange jægere feber, da bukkejagten sætter ind i morgen. Derfor er det godt at kende til reglerne for skydetårne og skydestiger.

Tekst: PRESSEMEDDELELSE, Naturstyrelsen

Hvor højt må du bygge dit skydetårn? Må du sætte tag på? Må du placere en skydestige i skellet til naboen?

Miljøstyrelsen og Naturstyrelsen satte gang i en informationskampagne til jægerne om reglerne for skydetårne og skydestiger i efteråret 2017. Den fortsætter nu, hvor bukkejagten sætter ind.

Kampagnen består af en hjemmeside, hvor reglerne for jagt fra tårne og stiger er illustreret, og af opslag om skydetårne og skydestiger på sociale medier.

Se hjemmesiden om skydetårn her  (Link til Naturstyrelsen)

Samtidig vil Naturstyrelsens vildtkonsulenter i den kommende tid have fokus på, om skydetårne og skydestiger i mark og skov overholder reglerne.

Er du i tvivl om reglerne for skydetårne og skydestiger, er du altid velkommen til at kontakte din lokale vildtkonsulent. Det kan også være, at din lokale vildtkonsulent kontakter dig, hvis du har et skydetårn, der ser ud til ikke at overholde reglerne.

Find din lokale vildkonsulent her (Link til Naturstyrelsen)

Se Jægerforbundets videoer om skydetårne