OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

21. december: En lun rumpe i et koldt sæde

En lun rumpe har holdt en plet varm i den kolde sne. Men hvem ejer rumpen? Det skal vi have afklaret i dagens julekalender. Gæt med og vind.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund
Foto: Verner Frandsen, der også har lavet spørgsmålene

Det er dejligt at have en lun rumpe på en kold vinterdag. Specielt hvis den er tæt på, og det er den jo, hvis den sidder et sted mellem (bag)benene og ryggen. I dag tester julekalenderen dit kendskab til lune rumper, men først får du svaret på gårsdagens spørgsmål om den flotte ørn.

Det var en havørn.

Og dagens spørgsmål kræver som altid et kig på fotoet. Men i dag skal du være ekstra vågen, for ikke at overse det altafgørende spor, der giver dig svaret på:

Hvem har siddet her?

Vind bogen jagttegn

Bogen Jagttegn og det tilhørende digitale univers på jagtprøven.dk er skabt til at få de bedste jægere ud af jagttegnsaspiranterne.

Men faktisk kan bogen meget mere: Det er nemlig også et opslagsværk for den erfarne jæger.

I dag får en heldig vinder bogen, men alle kan i en begrænset periode læse e-bogen på nettet gratis lige her.

Vær med og vind!

Hver dag i december kan du deltage i Jægerforbundets julekalenderquiz og vinde en lille lækker præmie. Vinderne får direkte besked pr. mail - så skriv den rigtigt.

I dag er det en lækker termokop.

...Og tag så et kig i bunden af denne side, hvor du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve. Nyt fra Danmarks Jægerforbund er vores ugentlige nyhedsbrev med alt inden for jagtens verden.

Spørgsmål