OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

1. december: Deltag i julekalenderquizzen og vind

Igen i år kan du deltage i en julekalenderquiz igennem hele december og vinde små lækre præmier, hvis du svarer rigtigt. Åbn første låge her.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen. Spørgsmål og foto af Verner Frandsen

Nisserne har rystet rockwoolen ud af skægget, og er lige nu ved at proppe nyt halm i træskoene. Det er nemlig første december, og det betyder, at jægerforbundets julekalender også er vågnet til dåd.

Igen i år kan du teste din jagt- og naturviden med en julekalenderquiz. Og vi har selvfølgeligt sørget for lidt præmier. I dag kan du vinde en lækker termokop fra Primus. Perfekt til den varme kop kaffe på jagten eller i bilen. Du må kun svare én gang, eller bliver alle dine svar slettet.

Du skal bare svare rigtig på dette spørgsmål, der relaterer til billedet i toppen af artiklen:

Flot hjort, men der mangler nogle sprosser. Hvilke?

Svar på spørgsmålet herunder og send det sammen med dine kontaktoplysninger. Svaret får du i morgendagens spørgsmål, så kig tilbage der.

Vær med og vind!

Hver dag i december kan du deltage i Jægerforbundets julekalenderquiz og vinde en lille lækker præmie. Vinderne får direkte besked pr. mail - så skriv den rigtigt.

I dag er det en lækker termokop.

...Og tag så et kig i bunden af denne side, hvor du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve. Nyt fra Danmarks Jægerforbund er vores ugentlige nyhedsbrev med alt inden for jagtens verden.

Afstemningen er nu lukket.