1. december: Deltag i julekalenderquizzen og vind

Igen i år kan du deltage i en julekalenderquiz igennem hele december og vinde små lækre præmier, hvis du svarer rigtigt. Åbn første låge her.

Skrevet af: Kenneth Sletten Christensen. Spørgsmål og foto af Verner Frandsen, 01. december 2018

Nisserne har rystet rockwoolen ud af skægget, og er lige nu ved at proppe nyt halm i træskoene. Det er nemlig første december, og det betyder, at jægerforbundets julekalender også er vågnet til dåd.

Igen i år kan du teste din jagt- og naturviden med en julekalenderquiz. Og vi har selvfølgeligt sørget for lidt præmier. I dag kan du vinde en lækker termokop fra Primus. Perfekt til den varme kop kaffe på jagten eller i bilen. Du må kun svare én gang, eller bliver alle dine svar slettet.

Du skal bare svare rigtig på dette spørgsmål, der relaterer til billedet i toppen af artiklen:

Flot hjort, men der mangler nogle sprosser. Hvilke?

Svar på spørgsmålet herunder og send det sammen med dine kontaktoplysninger. Svaret får du i morgendagens spørgsmål, så kig tilbage der.

Vær med og vind!

Hver dag i december kan du deltage i Jægerforbundets julekalenderquiz og vinde en lille lækker præmie. Vinderne får direkte besked pr. mail - så skriv den rigtigt.

I dag er det en lækker termokop.

...Og tag så et kig i bunden af denne side, hvor du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve. Nyt fra Danmarks Jægerforbund er vores ugentlige nyhedsbrev med alt inden for jagtens verden.

Afstemningen er nu lukket.