OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 28. juni 2017

Tag bare på jagt med forretningsforbindelserne

En ny afgørelse i Landsskatteretten har fastslået at erhvervsfolk ikke kan beskattes af deres deltagelse i jagter, hvis det primære formål er at mødes med forretningsforbindelser.

Tekst: Redaktionen

Netop i disse år er det i stigende grad populært blandt erhvervsfolk at tage forretningforbindelse med på jagt og 'networke'. Det at tage forretningsforbindelser med på jagt har SKAT dog hidtil set som værende skattepligtig på lige fod med fx studierejser.

Den holdning er dog nu blevet efterprøvet ved Landsskatteretten og fundet forkert. Det skriver revisionsfirmaet BDO i dag på deres hjemmeside.

Derfor kan man altså trygt tage forretningsforbindelserne med på jagt i erhvervsøjemed, så længe det er den erhvervsmæssige interesse – muligheden for at møde vigtige forretningsforbindelser og have drøftelser med dem - der er den primære årsag til deltagelsen.

Du kan læse mere om afgørelsen ved at følge ovenstående link til BDOs hjemmmside.