OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Nu er det tid til årets medlemsundersøgelse

Vi har netop udsendt vores årlige medlemsundersøgelse til de medlemmer, vi har kontaktoplysningerne på. Vi sætter stor pris på vores medlemmer, og jo mere vi ved om dem, jo bedre en organisation kan vi skabe. Vi håber derfor, at så mange som muligt vil deltage i undersøgelsen.

Tekst: Redaktionen

Så er det blevet tid for den årlige medlemsundersøgelse. Vi sætter stor pris på vores medlemmer, og jo mere vi ved om dem, jo bedre en organisation kan vi skabe. Vi håber derfor, at så mange som muligt vil deltage i undersøgelsen. Den tager ca. 10 minutter at besvare.

Med undtagelse af junior-, støtte- og prøvemedlemmer, så har alle medlemmer med en valid mailadresse registreret i vores medlemssystem i dag modtaget en mail med et link til undersøgelsen.

Har du ikke modtaget mailen, da kan det skyldes, at din mail enten ikke er registreret hos os eller at den ikke er korrekt registreret. Ønsker du alligevel at deltage i undersøgelsen, bedes du sende en mail til webmaster@jaegerne.dk med dit navn, dit medlemsnr. og den mailadresse, som du gerne vil have registreret hos os. Vi udsender til eventuelle nye modtagere på listen torsdag den 13. september.

Vær opmærksom på at selvom du modtager vores nyhedsbrev, er det ikke det samme som, at vi har registreret din email i medlemssystemet. Det skyldes sikkerhedsmæssige og persondatamæssige årsager.

Har du spørgsmål til selve undersøgelsen, kan kommunikationschef Joan Brønnum Kvist kontaktes på jbk@jaegerne.dk.

Deltag og vind

Blandt alle, der deltager, trækker vi lod om Leupold RX-60 Micro afstandsmåler til en værdi af kr. 2.499. Afstandmåleren blev kåret til det bedste køb til prisen, da Jæger testede afstandmålere i 2016. 

Dens digitale teknologi eliminerer upræcise målinger, og har en nøjagtighed på én meter. Og så er den vandtæt, så du kan have den med, selvom elementerne raser.

 Vinderen får direkte besked, når undersøgelsen er afsluttet.