OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 01. november 2017

Læs i Jæger - november 2017

Der er masser af jagt, vildt og natur i din postkasse - eller på vej til den. For det er november og tid til et nyt nummer af Jæger.

Tekst: Redaktionen

Ingredienserne i Jæger 11/2017 er et godt mix af jagthistorier, jagtpolitik og natur. Der er blandt andet jagt fra Herning, Gribskov og New Zealand. Der er stenbukke, snepper og råvildt. Og så er nyt fra giftsagerne, trækvildtarbejdet og hovedbestyrelsen. 

Her er tre nedslag i novemberudgaven af Jæger:

Grydepyrsch, s. 26

Når vejret i november viser sig fra sin gode side, kan det anbefales, at du finder pyrschstøvler og riffel frem og udøver selektion af råer og lam.

Trækvildtoversigten, s. 48

November er lig med trækvildtoversigten. Og i år er der fokus på samarbejde og dialog omkring forvaltningen. Der er også tips til terrænpleje for trækvildtet og nyt om projektet med havlit og fløjlsand. 

Spøgelseskatten, s. 36

I 10 år boede der en los i Stenderupskovene øst for Kolding. Få historien om spøgelseskatten, som var inspiration til månedens forside, her.

Læs gratis uddrag af Jæger november 2017

Se videoen fra artiklen Grydepyrsch

Jæger er Danmarks Jægerforbunds medlemsblad og er landets største magasin om Jagt, vildt og natur. Alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund modtager bladet 11 gange om året.

Læs mere om fordelene ved et medlemskab af Danmarks Jægerforbund.