OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 04. maj 2017

Kom med på Sommernaturskole

Endeligt kan vi åbne for årets tilmelding til de populære sommernaturskoler på Sjælland, Fyn og Jylland. Sommerskolerne henvender sig til de 8 til 12-årige med fantastiske naturoplevelser i sommerferien.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund
Foto: Flemming Højer og Jonas Milvang Nørregaard

Er du eller dit barn mellem 8 og 12 år, og tilmelder du dig en af årets sommernaturskoler, vil vi gerne garantere fantastiske oplevelser til børnene med natur, jagt og fiskeri som omdrejningspunkt. 

Hvem kan deltage?

For at deltage skal du være mellem 8 og 12 år og have lyst til at bruge nogle dage af din sommerferie i det fri sammen med andre, der også har lyst til spændende jagt- og fiskeoplevelser i naturen.

Hvor lang tid varer det?

Sommernaturskolen varer tre dage med to overnatninger og foregår både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Pris for medlemmer af Juniorjægerklubben er 650 kr. Det koster 750 kr. for ikke-medlemmer.

Hvad skal vi lave?

Du kommer til at opleve mange af de ting en jæger oplever. Vi skal både fiske og tidligt op om morgenen og på jagt efter råbukken. Hvor tæt kan vi komme på dyrene? Vi bygger også vores egne buer og snitter foran bålet og mange andre spændende ting.

Vi bor primitivt og opholder os uden for det meste af tiden, vi kommer til at bruge meget tid ved bålet, hvor vi laver vores mad selv, og bruger de bedste af naturens råvarer. Skyder og fanger vi ikke noget, er der ikke kød til aftensmaden.

Vi har kun et begrænset antal pladser, og der er rift om dem, så skynd dig med din tilmelding på til en af arrangementerne herunder.

Sommernaturskoler 2017

Stemningsbilleder fra tidligere Sommernaturskoler