OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 08. februar 2017

Jægere mod Cancer: - Vi er tilbage for fuld styrke!

Jægere mod cancer oplevede stilstand i indsamlingen til fordel for Kræftens Bekæmpelse efter dødsfald. Men nu er foreningen atter i fuld styrke med lanceringen af to nye støtteprodukter og en indsamling, der har rundet en halv million.

Tekst: pressemeddelelse af Jægere mod Cancer, redigeret af Danmarks Jægerforbund.

Jægere mod Cancer har dags dato indsamlet 510.000 kr. til fordel for Kræftens Bekæmpelse, og netop lanceret to nye produkter, hvis salg skal støtte kampen mod kræft. Det er resultater, som alle i foreningen er meget stolte over.

Det er man særligt, fordi Jægere mod Cancer led et stort tab, som knækkede kampånden, da foreningens dynamo Glenn Mosbæk Hegaard tabte til kræften og døde i april 2016. Herefter fulgte en stille periode, hvor alle havde behov for at samle sig.

Gradvist kom der dog mere gang i indsamlingen og salget af støtteprodukter igen, og ved den store indsamling for Knæk Cancer i efteråret 2016, blev der sendt 22.000 kr. afsted til det gode formål.

Senest har Jægere mod Cancer lanceret to nye støtteprodukter. Det ene er en "Jæger lykketrold", som Glenn Mosbæk Heegaard var ophavsmand til. Den findes i to størrelser, og sælger godt.

Det andet produkt er en udvikling på foreningens plastikklistermærke, som nu findes i en stofversion. Stofmærket sælges til private, men også til firmaer, som kan få deres firmanavn broderet i bunden af mærket.

Og kampen mod kræft er ikke slut med det.

- Vi stopper ikke her, bedyrer Jægere mod Cancer, som i dag har tilknyttet to amabssadører, der arbejder for foreningen. 

Den 10.-12. februar deltager Jægere mod Cancer i den store jagtudstilling OUTDOOR 2017 i Aalborg Hallen, og den 31.- 2. april er de også at  finde i Frederiksborg Centeret på den store jagtudstilling.

Se mere på www.jmcancer.dk  eller på Facebook: "Jægere mod Cancer."