OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 04. september 2017

Gift-sag kan i yderste tilfælde ende i eksklusion

Hvis politiets efterforskning i gift-sagen fra Store Vildmose fører til domsfældelse af en jæger, og vedkommende er medlem af Danmarks Jægerforbund, så kan personen se frem til en eksklusionssag. Det siger formand for Danmarks Jægerforbund Claus Lind Christensen, der er rystet over sagen fra Store Vildmose.

Tekst: Torsten Lind Søndergaard, Danmarks Jægerforbund
Foto: Miljøstyrelsen

Sagen om de forgiftede makreller ved en sø i Store Vildmose er på de fleste jægeres læber i disse dage. For kan det virkelig passe, at en jæger kan finde på sådan noget svineri? Det er svært at tro på, og indtil politiet er kommet nærmere en opklaring, kan jægerne klynge sig til håbet om, at det ikke er en fra egne rækker.

Men tag ikke fejl, siger Claus Lind Christensen, der er formand for Danmarks Jægerforbund:

- Hvis politiets efterforskning fører til en domsfældelse af en jæger, og vedkommende er medlem af Danmarks Jægerforbund, ja, så kan personen godt se frem til en eksklusionssags, siger Claus Lind Christensen.

- Vi kan ikke have den slags mennesker med i vores fællesskab. Jeg vil derfor endnu engang opfordrer alle til at hjælpe politiet i dets arbejde med at opklare den her forbrydelse. Hvis du til kender til sagen, så kontakt politiet, opfordrer formanden.