OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 16. juni 2017

Besøgscentret holder sommeråbent

Besøgscentret for Danmarks vilde dyr og deres levesteder holder sommeråbent i år. Centret formidler jagt og natur og er et godt udgangspunkt for naturoplevelser for hele familien i området omkring Jagtens Hus og Kalø Vig.

Tekst: Redaktionen

Lange lyse sommerdage med familien i den skønne danske natur står heldigvis lige om hjørnet. I den anledning vil vi gerne give inspiration til en god oplevelse for jer alle:

Tag en tur til Kalø Vig hvor Besøgscentret for Danmarks vilde dyr og deres levesteder står klar til at tage imod jer sammen med vores dygtige frivillige, der gerne fortæller om jagt, vildt, natur og området generelt.

Vores lille besøgscenter, der er blevet til med støtte fra Realdania, er et godt udgangspunkt for jeres videre udforskning af skovene, havet og kulturen omkring Kalø Vig. 

Åbningstider

I sommeren 2017 er Besøgscentret åbent og bemandet hver weekend fra kl. 10.00 - 14.00.

Du kan også kigge forbi på hverdage, hvor Besøgscentret er åbent i samme tidsrum som Jagtens Hus, hvilket vil sige mandag til torsdag kl. 8.00-15.30, samt fredag kl. 8.00-14.00. 

Find vej