OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 21. december 2016

Kontingentopkrævning

Vi sendte mandag den 19. december opkrævninger afsted. I modsætning til tidligere år fremsendes kun én opkrævning pr. medlem – uanset antallet af medlemsskaber. Det skyldes, at vi er gået over til kun at have ét medlemsnummer pr. medlem.

I løbet af ganske kort tid vil det på hjemmesiden være muligt at indtaste sit gamle medlemsnummer og se det nye nummer, ligesom man på Min Side på Medlemsnettet kan se det nye medlemsnummer. Desuden vil alle medlemmer, der har betalt kontingent inden den 10. februar 2017, modtage medlemskort med marts udgaven af Jæger.

Vi har hos Nets forsøgt at få ændret vores logo samt det årstal, der står nævnt – desværre uden held – så vær opmærksom på, at logo og årstal ikke er opdateret på selve opkrævningen. Der arbejdes stadig på at få det rettet fremadrettet.

Medlemmer, der er tilmeldt PBS, burde kunne se trækningsanmodningen efter den 21. december 2016.

Undtagelser

Vi har nogle foreninger, der er blevet nedlagt eller sammenlagt – og hvor vi først relativt sent er blevet informeret om dette. Medlemmer, der har et medlemskab i en af følgende foreninger, vil først modtage opkrævning i løbet af januar. Det drejer sig om følgende foreninger:

  • 4833 Dybvad Jagtforening
  • 4805 Dansk Jagtforening Aabenraa
  • 3212 Tirstrup og Omegns Jagtforening
  • 3204 Hyllested Jagtforening

I postkassen

Vi regner med de første medlemmer allerede modtager deres opkrævninger med posten her i dagene op mod Jul, afhængigt af Post Nord.

Nyindmeldte

Derudover vil der pga opgradering til det nye system være nogle få nyindmeldte medlemmer, der ikke nåede at blive oprettet, før vi lavede opkrævninger – disse vil modtage opkrævning i januar 2017

Tekst: Jens Kjær og Pia Bork