OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 30. september 2015

Velkommen til Danmarks Jægerforbunds nye hjemmeside

Danmarks Jægerforbund er glade for at kunne byde dig velkommen til vores nye hjemmeside. Du kan være med til at fejre det ved at deltage i konkurrencen om jagtudstyr for over 70.000 kroner. Og hjælpe os med at finpudse de sidste detaljer.

Danmarks Jægerforbunds nye hjemmeside har efter lang tids forberedelse endeligt set dagens lys. Og vi er meget glade for at kunne byde dig velkommen!

Her kan du gå på opdagelse i de faglige universer, se informationsfilm, læse nyheder, finde spændende kurser og meget mere.

Kig dig omkring.

Vind udstyr for 70.000,-

I forbindelse med lanceringen af vores nye hjemmeside, præsenterer vi også en række nye initiativer.

En af de tiltag er, at du nu kan tilmelde dig skræddersyede nyhedsbreve, som indeholder nyheder inden for lige præcis de emner, du interesserer dig for.

Du kan læse meget mere om, hvordan du deltager i konkurrencen her.

Hjælp os med finpudsningen

Selvom vi har knoklet i de sidste mange måneder, for at lave så god en hjemmeside som muligt til dig, vil du sikkert stadig kunne finde enkelte fejl og mangler.

Dem vil vi rigtig gerne udbedre, så kontakt os endeligt ved at klikke her. Så vil vi finpudse siderne, så du får en god brugeroplevelse.