OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 27. oktober 2015

Rejsegilde på Jagtens Hus

På torsdag den 29. oktober fra kl. 14 til 15 er der rejsegilde på Jagtens Hus ved Rønde for håndværkere, medarbejdere og lokale samarbejdspartnere.

Rejsegildet er den fest, som bygherren traditionelt holder for håndværkere, arkitekt og teknikere, når murene står færdige, og bjælkelaget (i Jagtens Hus er det et betondæk) er lagt og tagkonstruktionen rejst. Rejsegildet markerer, at bygningen er etableret – også selv om der endnu mangler meget, før byggeriet står endelig færdigt. Og det er det, som fejres på torsdag på Molsvej 34, Rønde.

Afdelingsdirektør Martin Weier Christiansen fra Raunstrup A/S, som er totalentreprenør på byggeriet, og formand fra Danmarks Jægerforbund, Claus Lind Christensen, holder tale, og i husets ånd bliver der serveret vildtpølser fra den nærtliggende Følle Bæk Gårdbutik.

Efter planen er der indvielse på det nye Jagtens Hus til september 2016.