OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 28. september 2019

Det betaler sig.....

Tekst: Henrik Kragh
Foto: Henning Kiil

Det betaler sig at søge... 

Vi har fra Aaby Sogns Jagtforening modtaget nedenstående brev. Henning Kiil fortæller heri, hvordan jagtforeningen fik stor økonomisk opbakning fra Friluftsrådets Lokalforeningspulje.

Følg dette link, hvor din forening også har flere muligheder for at søge økonomisk hjælp til projekter.

"Aaby Sogns Jagtforening har på opfordring fra Danmarks Jægerforbund søgt om og fået en bevilling på 15.000 kr. fra Frilufts Rådet Lokalforeningspuljen. Midlerne skal anvendes   til indkøb af 2 picnicborde/-bænke, 1 stor kaffebrygger samt 1 buskrydder – alt sammen udstyr, der skal anvendes i og ved Jægerhytten i Aabybro. Herved kan bevillingen komme alle jagtforeningens medlemmer til gode.   

Aaby Sogns Jagtforening har gennem de seneste år haft fokus på, hvilke fonde, puljer m.v. der udlodder bevillinger og derved fået et velkomment tilskud til drift af jagtforeningen. Vi kan derfor kun opfordre alle jagtforeninger til at søge, hvor det er muligt. Ikke alt lykkes, så der kan komme både afslag og penge i kassen, slutter Henning Kiil, formand i Aaby Sogns Jagtforening."   

Henning Kiil

Henning Kiil