Månedens foto: Forårsfornemmelser

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

Alle levende væsener fryder sig i denne tid. Forårets puls banker, og langsomt svinder mindet om endnu en lang, grå og sjældent hvid, men hele tiden våd vinter. Kommer der en smule sol frem, så lapper både flora og fauna varmen i sig. Som denne smukke ræv på Jens Ole Pedersens vinderfoto i dette års fjerde udgave af Jæger omgivet af anemoner i skovbunden. Som jægere ved vi jo, at det er et sjældent syn med ræv i dagslys.

Bliv endelig ved med at sende os jeres bedste naturfotos, og deltag i konkurrencen om de fine præmier. Konkurrencen fortsætter i hele 2024, hvor en dygtig fotograf hver måned vinder en lækker pakke med merchandise til en værdi af i alt 374,- og går videre til konkurrence om årets foto. Året foto vinder et gavekort på kr. 2.500 til jagt- og outdoor udstyr.

Månedens og årets foto vil også blive trykt i Jæger, så vær opmærksom på at du skal sende billedet til os i høj opløsning. Som tommelfingerregel skal et billede minimum fylde 1mb for at kunne trykkes i bladet. Vi forbeholder os ret til kunne genanvende indsendte billeder i forbindelse med vore medier og vores kommunikation fremover.

For at deltage i konkurrencen skal du maile det til os med emnet "månedens foto". Pga. kravene til kvaliteten er det nødvendigt, at vi modtager billedet på mail. Du skal selvfølgelig selv have taget billedet, og det skal på en eller anden måde relatere sig til emnerne natur og jagt. Dit bidrag skal sendes til mailadressen: foto@jaegerne.dkHusk også at opgive fuld adresse, medlemsnummer samt telefonnummer, tak.

Læs mere om reglerne for Månedens foto og se gallerierne fra tidligere år.