OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 04. maj 2023

Sommercamps 2023: Fiskeri, jagt og natur i børnehøjde

Er dit barn eller barnebarn født mellem 2011 og 2015? Så er her muligheden for at introducere dem til masser af frisk luft, jagt, fiskeri og naturoplevelser. Så er en sommercamp med Bliv NaturligVis måske sagen. Vi arrangerer 8 spændende camps over hele landet, og du kan tilmelde dig nu!

Tekst: Sara Waack-Möller
Foto: Jonas Nørgaard

På Bliv NaturligVis sommercampen får du en unik mulighed for at opleve mange af de ting en jæger eller lystfisker oplever. Vi skal både fiske og stå tidligt op om morgenen for at gå på jagt efter råbukken. Hvor tæt kan vi komme på dyrene? Vi bygger også vores egne buer og sidder og snitter foran bålet og mange andre spændende ting. Vi bor primitivt og opholder os udenfor det meste af tiden. Vi kommer til at bruge meget tid ved bålet, hvor vi selv laver vores mad og bruger de bedste af naturens råvarer. Skyder eller fanger vi ikke noget, så er der ikke kød til aftensmaden.

Der vil være variationer i programmerne for de forskellige sommercamps grundet de forskellige lokaliter og muligheder. Vi har kun et begrænset antal pladser, og der er rift om dem, så skynd dig med din tilmelding. Vi glæder os meget til at se dig!

Hvem kan være med

For at deltage skal du være født mellem 2011 og 2015 og have lyst til at bruge nogle dage af din sommerferie i det fri sammen med andre, som også har lyst til spændende jagt- og fiskeoplevelser i naturen. Der stilles ingen krav til særlige kundskaber eller -udrustning. Sommercampen varer tre dage med to overnatninger, og der er sommercamps fordelt over hele landet. Så du kan helt sikkert finde en i nærheden af dig.

  • Pris for juniormedlemmer af Danmarks Jægerforbund eller Danmarks Sportsfiskerforbund: kr. 650,-
  • Pris for ikke-medlemmer: kr. 750,-
  • Prisen er inkl. al forplejning, logi og materialeforbrug under campen.

Sådan tilmelder du dig

Der planlægges i alt 8 sommercamps rundt om i hele landet i perioden fra den 24. juni til den 4. juli 2023, afhængig af den enkelte kreds. Ved tilmelding skal du huske at angive barnets alder under bemærkninger. Udfyld venligst også spørgsmål om tilladelse til fotografering af barnet samt om barnet må bade ved stranden under opsyn af en voksen.

Klik på linkene herunder for at gå til tilmelding: