Månedens foto: Skovens skygge

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

Kun et fåtal af jægerne – og endnu færre ikke-jægere – har haft oplevelsen af at se en sika. Det er så sjældent et skue, at arten bærer tilnavnet Skovens skygge. At opleve at se en vild sika i det fri og i dagtimerne er derfor et sandt lykketræf, og et sådan held havde Marco Lund Møller, da han lavede sit vinderfoto af denne smukke otteender i Store Hjøllund Plantage i Midtjylland.

Bliv endelig ved med at sende os jeres bedste naturfotos, og deltag i konkurrencen om de fine præmier. Konkurrencen fortsætter i hele 2024, hvor en dygtig fotograf hver måned vinder en lækker pakke med merchandise til en værdi af i alt 374,- og går videre til konkurrence om årets foto. Året foto vinder et gavekort på kr. 2.500 til jagt- og outdoor udstyr.

Månedens og årets foto vil også blive trykt i Jæger, så vær opmærksom på at du skal sende billedet til os i høj opløsning. Som tommelfingerregel skal et billede minimum fylde 1mb for at kunne trykkes i bladet. Vi forbeholder os ret til kunne genanvende indsendte billeder i forbindelse med vore medier og vores kommunikation fremover.

For at deltage i konkurrencen skal du maile det til os med emnet "månedens foto". Pga. kravene til kvaliteten er det nødvendigt, at vi modtager billedet på mail. Du skal selvfølgelig selv have taget billedet, og det skal på en eller anden måde relatere sig til emnerne natur og jagt. Dit bidrag skal sendes til mailadressen: foto@jaegerne.dkHusk også at opgive fuld adresse, medlemsnummer samt telefonnummer, tak.

Læs mere om reglerne for Månedens foto og se gallerierne fra tidligere år.