Månedens foto: Foder, tak!

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

Den mest effektive måde at bekæmpe mårhunde på er at ved oprette foderpladser og vænne det invasive rovdyr til, at her er bare sikkerhed for lækker føde hvert eneste døgn. Udover at være en blændende dygtig fotograf er Peter Staunsbjerg også en af Jyllands mest ivrige og effektive mårhundejægere, som indtil nu har sendt ca. 175 mårhunde til de evige foderpladser. I skrivende stund 20 mårhunde i 2023, herimellem denne store hvalp (da han havde lavet månedens vinderfoto), og dens otte søskende, som han fangede i fælder ved denne foderplads, samt et af forældredyrene. Peter Staunsbjerg er månedens vinder, og stort tillykke med det!

Bliv endelig ved med at sende os jeres bedste naturfotos, og deltag i konkurrencen om de fine præmier. Konkurrencen fortsætter i hele 2023, hvor en dygtig fotograf hver måned vinder en slidstærk og smidig rygsækstol, sponsoreret af Pinewood til en værdi af 999 kr. og går videre til konkurrence om årets foto, hvor der kæmpes om et gavekort på kr. 5.000 til jagt- og outdoor udstyr.

For at deltage i konkurrencen skal du maile det til os med emnet "månedens foto". Pga. kravene til kvaliteten er det nødvendigt, at vi modtager billedet på mail. Du skal selvfølgelig selv have taget billedet, og det skal på en eller anden måde relatere sig til emnerne natur og jagt. Dit bidrag skal sendes til mailadressen: foto@jaegerne.dk. Husk også at opgive fuld adresse samt telefonnummer, tak.

Læs mere om reglerne for Månedens foto og se gallerierne fra tidligere år.