Offentliggjort den: 29. november 2023

Lovsamlingen til jægeren 2023-24

Lovsamlingen til jægeren 2023-24 er på lager hos SEGES, og er du jagttegnskursuslærer i DJ, kan du stadig nå at bestille et gratis eksemplar i netbutikken

Tekst: Jes Mikkelsen

Årets trykte lovsamling til jægeren ligger klar til bestilling i netbutikken hos SEGES.

Indhold og opbygning af årets lovhæfte er helt i stil med tidligere udgivelser, og med den gode visuelle markering Nyt2023 er det let for jagttegnskursuslæreren og jægere at se, hvilke væsentlige ændringer der er sket siden sidste år.

Gratis eksemplar til jagttegnskursuslærerne

Er du jagttegnskursuslærer i Danmarks Jægerforbund, kan du bestille et gratis eksemplar, så du kan være klar til undervisningen af de kommende jægere.

Du bestiller bogen i netbutikken hos SEGES ved at bruge rabatkoden lov2024

Som tidligere virker koden kun, hvis du er oprettet som jagttegnskursuslærer i SEGES’ netbutik, og er logget ind på profilen, når du handler. Lovsamlingen er gratis, men der opkræves porto.

Rabatkoden er aktiv frem til 31. januar 2024.

 

Jagttegnsunderviser, sådan opnår du forhandlerrabat hos SEGES Netbutik

Hvis du er jagttegnsunderviser, kan du få 15% rabat på jagttegnsmaterialer, når du handler i SEGES Netbutik. Det forudsætter, at du opretter en profil og orienterer SEGES Netbutik om, at du ønsker forhandlerrabat.

 Sådan opnår du forhandlerrabat:

  • Du opretter først en profil hos SEGES Netbutik www.netbutikken.seges.dk – klik på person-ikonet i øverste højre hjørne.

  • Herefter kontakter du netbutikken netbutikken@seges.dk / 87405500, og beder dem om at registrere din profil som jagttegnsunderviser.
  • Når du er oprettet som jagttegnsunderviser, er du klar til at handle med rabat. Du skal blot huske at logge på SEGES Netbutik for at få din rabat. Når du er logget på, bliver priserne på jagttegnsmaterialer nedsat med 15%.

Pensum er gældende hele 2024

Der kommer løbende ny lovgivning, som påvirker jagten, men for at det ikke skal forvirre aspiranterne frem mod prøven, har jagtprøvens parter indgået aftale om, at årets pensum hvert år ’lukker’ den 1. juli. Fra den dato har aspiranter og jagttegnskursuslærere mulighed for at sætte sig ind i den lovgivning, som passer til undervisningen. Ydermere er der i samme gruppe indgået aftale om, at ændringer i lovgivningen ikke slår igennem i den teoretiske jagtprøve før året efter.

Lovsamlingen til jægeren er redaktionelt igangsat 1. juli 2023 og er derfra gældende som pensum for undervisning hele 2024.

Lovsamling som I-paper på Jagtprøven.dk

På Jagtprøven.dk er Lovsamlingen inden længe også tilgængelig i Ipaper-format. I denne elektroniske udgave er det meget let at søge relevant lovgivning frem. Skriv eksempelvis ordet ’schweiss’ i søgefeltet, og maskinen finder lynhurtigt alle de sidder hvor ’schweiss’ indgår.