Offentliggjort den: 18. december 2023

Årets kontingentopkrævning er undervejs

Mens sneen væltede ned, har medlemsservice travlt med at forberede opkrævning af kontingent for 2024.

Årets opkrævning bliver i lighed med sidste år sendt elektronisk til alle de medlemmer, som har registreret en e-mailadresse i vores medlemssystem. Hvis du ikke har registreret din e-mailadresse, vil du stadig modtage opkrævningen pr. post. Vi opfordrer dog til, at du sender en e-mail til medl@jaegerne.dk med oplysninger om din e-mailadresse.

Betalingsmulighederne er fortsat enten MobilePay, Betalingsservice eller Indbetalingskort. Ved betaling med MobilePay, har du mulighed for at tilmelde betalingen til MobilePay Subscriptions, så fremtidige opkrævninger bliver betalt automatisk. Hvis dit medlemskab allerede er tilmeldt Betalingsservice, skal du ikke foretage dig noget.

Vær opmærksom på SPAM

De elektroniske opkrævninger udsendes gennem betalingssystemet FarPay, og kan derfor godt minde lidt om spam for den forsigtige modtager. Når du modtager opkrævningen, skal du derfor tjekke, at den er sendt fra medl@jaegerne.dk, og indeholder jægerforbundets logo. Når du går til betaling, kan du også tjekke, at internetadressen starter med app.farpay.io, at DJ’s logo bliver vist, og at det opkrævede beløb stemmer overens med dine medlemskaber.