OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 26. juli 2022

Skydebanepuljen åbner for ansøgninger i august 2022

Skydebanepuljen åbner nu igen for ansøgninger. Ansøgningsmaterialet vil være klar midt i august med ansøgningsfrist omkring den første oktober 2022.

Efter en pause bliver det nu igen muligt at søge støtte til forbedring af skydebaner. Skydebanepuljen åbner for ansøgninger i august og vil fremover blive udbudt hvert andet år. Det oplyser Miljøstyrelsen på sin hjemmeside.

- Ansøgningsmaterialet vil være klar på Miljøstyrelsens hjemmeside i løbet af august, men allerede nu er det en god ide at orientere sig i ansøgningsmaterialet fra den seneste runde, siger forstfuldmægtig Anders Jensen, Miljøstyrelsen.

Ligesom tidligere er det jagforeninger og andre foreninger eller grupper af jægere, som kan søge støtte fra puljen. Foreningen eller gruppen skal kunne dokumentere, at den har ansvaret for driften at et skydebaneanlæg. Tilskuddet kan søges til etablering af nye flugtskydebaner og til at udvide kapaciteten på eksisterende skydebaner.