OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 03. januar 2022

“Sammen styrker vi buejagten”

Kære alle buejægere! “Sammen styrker vi buejagten.” Sådan har det lydt i manges ører i 2021, og det er så sandelig sandt og ikke kun en tom frase. En stigning af nye foreninger i DJ er et godt udtryk for at vi er på vej i den rigtige retning. Stort velkommen til jer.

Tekst: Jørgen Vester, formand for buepolitisk udvalg
Foto: Christian Lang Jensen

Vi har ikke siddet på vores hænder de sidste fire måneder, og stor tak til dem som har hjulpet med at vi nu har fået de nye kommissorier færdige til buepolitisk udvalg og aktivitetsudvalg. Der er i 2021 blevet taget hul på et helt ny buepolitisk udvalg, et udvalg der sammen med bueaktivitetsudvalget skal styrke buejagten. Fremtiden bringer mange opgaver, vi sammen skal løfte og kæmpe for. I vil høre nærmere når det buepolitiske udvalg er sammensat, og en samlet politisk plan for fremtiden er færdig. En politisk plan der selvfølgelig i høj grad er farvet af jeres input og erfaringer.

Gamle kendte opgaver, men sandelig også helt nye tiltag - vi ved jo alle at der arbejdes på højtryk på det store hjortevildt, I kommer hver især med et fint indspark til arbejdet og alle indberetninger, selvom det kan være lidt bøvlet, ser positivt på arbejdet og har en rigtig god kontakt til alle instanser som deltager i forsøgsordningen. Det kommende år vil byde på et helt nyt buejægernetværk online, arbejde for at kunne undervise kommende buejægere, tilbyde buejægerne den bedste uddannelse, skydekonkurrencer i helelandet, og meget mere.

Jeg vil gerne fremhæve en person, der skal have en helt specielt tak for arbejdet i DJ og for buerne. En person der altid har et godt humør og en positiv tilgang til arbejdet. En person som har puklet for at holde sammen på buekoordinatorerne i alle kredsene. En person som jeg helt personligt har nydt at arbejde sammen med. Men lur mig, han kan helt sikkert ikke holde sig helt væk: Carl Johan Mikkelsen. Tak Calle.

Og med al respekt for dem der pukler hver dag for buejagten og en stærk administration der bakker os op, så er VI sammen så meget stærkere i vores arbejde. Tak for året der er gået. Jeg glæder mig til at kunne gøre en forskel samme med jer, for buejagten i Danmark.


Godt nytår til alle!
Jørgen Vester