OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Månedens foto: Jeg har set dig!

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

En af de store udfordringer, når man fotograferer dyreliv i den fri natur, er at undgå at blive set. Hvis først man er blevet spottet, har man sjældent mange sekunder til at ramme udløserknappen. Det er imidlertid gået særdeles godt for vinderen af november måneds fotokonkurrence i Jæger. Denne måneds vinder er Ole Bro, som har formået at tage et helt særligt foto af en fouragerende dobbeltbekkasin, hvor lyset, kompositionen og skarpheden i billedet sidder lige i skabet. Stort tillykke.

Bliv endelig ved med at sende os jeres bedste naturfotos, og deltag i konkurrencen om de fine præmier. Hver måned i 2022 vinder en dygtig fotograf en lækker trøje, sponsoreret af Pinewood til en værdi af kr. 949,- og går videre til konkurrence om årets foto, hvor der kæmpes om et gavekort på kr. 10.000 til jagt- og outdoor udstyr.

For at deltage i konkurrencen skal du maile det til os med emnet "månedens foto". Pga. kravene til kvaliteten er det nødvendigt, at vi modtager billedet på mail. Du skal selvfølgelig selv have taget billedet, og det skal på en eller anden måde relatere sig til emnerne natur og jagt. Dit bidrag skal sendes til mailadressen: foto@jaegerne.dk.

Læs mere om reglerne for Månedens foto og se gallerierne fra tidligere år.