OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 06. januar 2022

DJ søger skydebanekonsulent

Brænder du for skydebaner og for hvordan skydebaner indrettes og drives bæredygtigt? Er du indstillet på at arbejde i en politisk styret organisation, og vil du være en del af våbenteamet i Danmarks Jægerforbund? Så har vi en spændende stilling til dig.

Din primære arbejdsopgave bliver at rådgive vores skydebaner om bæredygtig skydebanedrift. Du skal i samarbejde med skydebanerne identificere de miljømæssige udfordringer, som oprydning af skydebaner giver og sammen med banerne finde de rette løsninger samt medvirke til metodeudvikling.

I våbenteamet er vi 6 medarbejdere. Dit fokus bliver at rådgive skydebanerne om miljø- og affaldshåndtering i samarbejde med våbenteamet 2 øvrige skydebanekonsulenter, som udarbejder ansøgningsgrundlag for miljøgodkendelse. Stillingen er tidsbegrænset til 3 år fra ansættelsestidspunktet.