OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 16. november 2022

DJ lederuddannelsen 2023 er nu åben for tilmeldinger

Har du en DJ-leder i maven, eller kunne du bare godt tænke dig at efteruddanne dig som frivillig leder? Så overvej den gratis DJ-lederuddannelse. Det kan give dig blod på tanden til at gøre en forskel i din egen jagtforening, og det kan styrke dine kompetencer generel - professionelt og privat.

Tekst og Foto: Jacob Munkholm Jensen

Er du klar til at yde en frivillig indsats for jagten, og ser du værdi i at motivere andre frivillige til at yde en indsats? Vil du gerne medvirke til at sætte dagsordenen i jægerforbundet, og vil du gerne uddanne dig inden for organisationsarbejde og ledelse af frivillige? I så fald har vi et godt tilbud til dig, nemlig DJ Lederuddannelse: Ledelse af frivillige.

Et gratis tilbud til alle

Uddannelsen er et gratis tilbud til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund, der kan se sig selv som potentiel frivillig leder. Uddannelsen består af tre obligatoriske og mindst fem valgfrie moduler, alt efter interesse og behov - og så er den selvfølgelig helt gratis.

Alle kursister starter med ét af i alt tre obligatoriske grundmoduler, som afholdes rundt om i landet. Vi er nu klar med nye datoer for alle tre obligatoriske moduler, nemlig grundmodulet, naturforvaltningsmodulet og modulet Ledelse af frivillige.

Grundmodul:
13.-15.1.2023. Læs mere og tilmeld dig
8.-10.9.2023. Læs mere og tilmeld dig

Naturforvaltning:
30.3.-1.4.2023. Læs mere og tilmeld dig
27.-29.10.2023. Læs mere og tilmeld dig

Ledelse af frivillige:
28.4.-30.4.2023. Læs mere og tilmeld dig
8.12.-10.12.2023. Læs mere og tilmeld dig

Fremtidens jagt er afhængig af et stærkt netværk

Med lederuddannelsen styrker Danmarks Jægerforbund de mange frivillige ledere og andre, der alle medvirker til at opretholde en stærk og velfungerende organisation.

- Fremtidens jagtmuligheder er afhængige af en stærk og frivillig interesseorganisation, og det kræver ikke mindst et tydeligt og engageret lokalt lederskab af den frivillige indsats. Med en formel lederuddannelse i form af DJ Lederuddannelse - Ledelse af frivillige styrker vi den frivillige indsat for interessevaretagelse, lokale aktiviteter til medlemmerne og bestyrelsesarbejdet i jagtforeninger, jægerråd og kredse, siger formand for uddannelsesudvalget i Danmarks Jægerforbund Ole Madsen.

Han opfordrer alle med interesse for organisationsarbejdet, interessevaretagelse og ledelse af frivillige til at deltage i uddannelsen og styrke sine kompetencer - både i det frivillige foreningsarbejde, men jo også i allemulige andre sammenhænge, f.eks. professionelt.

Ole Madsen suppleres af chefen for jægerforbundets afdeling for rådgivning og uddannelse, Niels Søndergaard:

- Undervisningen foregår ved at vi sætter rammen og kursisterne via dialog kommer med bud på svarene. Det er en meget inspirerende og motiverende proces, hvor vi oplever fantastisk energi og engagement hos deltagerne, lyder det fra Niels Søndergaard.

Klik i linket her og læs mere om uddannelsen opbygning og de mange moduler, du kan vælge imellem - og se filmen: