OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 22. september 2022

Det Gyldne Slip - Østjylland, Randers Edition

Igen satte buejægere hinanden stævne til en omgang Det Gyldne Slip - denne gang var det i Randers, og allerede på lørdag gælder det Silkeborg, hvor alle bueskytter er velkomne, uanset tilhørsforhold.

Tekst: Henrik Juhl Haugstrup
Foto: Jørgen Haller

Den 13. august havde otte østjyske buejægere og en enkelt nordjyde sat hinanden stævne til 3. udgave af Det gyldne slip - Østjylland. Denne lørdag var det Randers Buejægere der var vært for skydningen, der som vanligt startede med fælles morgenmad, kaffe og hygge inden skytterne blev delt ud på patruljer på tværs af foreningerne.

Randers buejægere har adgang til et fantastisk terræn, der byder på udfordringer, særligt i forhold til skud stejlt nedad. Solen skinnede hele dagen, og den trykkende varme var en prøvelse for skytternes koncentration gennem den 30 mål lange bane. Efter nogle timers skydning samledes skytterne til en velfortjent øl/vand og et par pølser imens resultaterne blev optalt. Efter uddeling af dagens præmier blev der gennemført lodtrækning på sponsorpræmier, og næsten alle kunne tage noget med hjem - om ikke andet, så en masse god træning og nye bekendtskaber.

Sidste afdeling af Det gyldne slip - Østjylland 2022 gennemføres ved Silkeborg på lørdag den 24. september, hvor alle bueskytter er velkomne - uanset tilhørsforhold. Skytter fra Danmarks Jægerforbund kreds 3’s resultater vil desuden indgå i kredsmesterskabet, der gennemføres som en sideløbende konkurrence. Invitationen kan findes i Facebook-gruppen Det gyldne slip - kreds 3 eller ved kontakt til buekoordinator Henrik Haugstrup - som du finder på kontaktsiden her.