OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 02. marts 2022

Bladet Vildtinformation genopstår online

Tidligere fik jægerne bladet Vildtinformation med posten sammen med jagttegnet én gang om året. Det er for længst slut, men nu genopstår bladet i en digital udgave.

Foto: Miljøstyrelsen

Bladet Vildtinformation blev førhen én gang om året udsendt i en fysisk udgave til samtlige danskere med et gyldigt jagttegn, og magasinet var således et vigtigt kommunikationsmiddel mellem myndighederne og jægerne. Men i 2015, efter 14 års udgivelser, var det definitivt forbi. Nu er bladet genopstået, om end digitalt.

- Det er med stor fornøjelse, at vi i Miljøstyrelsen kan præsentere de danske jægere og alle andre jagtinteresserede for denne publikation, som på én gang er ny og gammelkendt, skriver vicedirektør i Miljøstyrelsen, Anne-Marie Vægter Rasmussen i forordet til det nye online blad, som udkom på miljøstyrelsens hjemmeside i fredags.

Bladet skal ses som et supplement til kommunikationen via Miljøstyrelsens hjemmeside og nyhedsbrevet om jagt og vildforvaltning, som man kan abonnere på og få direkte i sin mailboks.