OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 25. juni 2021

Mere efteruddannelse for jagthundeinstruktører

Nu kan sønder- og midtjyske jagthundeinstruktører også efteruddanne sig. Nye kurser i Sunds og Nybøl er klar til tilmelding.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Tidligere på måneden publicerede vi her på siden en nyhed om, at forbundsinstruktørerne i hele landet er i gang med at forberede efteruddannelse for jagthundeinstruktører. I den anledning kunne vi linke til de første kurser på Sjælland og i Jylland.

Nu er vi klar med flere datoer, denne gang i det sønder- og midtjyske. Helt konkret finder efteruddannelsen sted på lokationerne Sunds jagtforening og Nybøl jagtforening. Der er i begge tilfælde tale om et todelt kursus, opdelt i en teoretisk og en praktisk del.

Læs mere om kurserne og tilmeld dig her:

Sunds

Nybøl

Efteruddannelsen skal danne grundlag for, at nyuddannede og erfarne instruktører i fællesskab kan tilrettelægge et teoretisk og praktisk uddannelsesforløb for hunde og hundeførere i lokalforeningen.

Sigtet med efteruddannelserne er at introducere nye og mere målrettede metoder til uddannelse af jagthunde, således træningen bliver målrettet og effektiv, og at der arbejdes med hundens læringsevner og ikke mod. Alle jagthunderacer kan uddannes efter efteruddannelsens metoder, som kan tilpasses til racernes individuelle specialer.