Månedens foto i august, 2021

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

Danmarks Jægerforbunds fotokonkurrence fortsætter i hele 2021. Hver måned kan en dygtig fotograf vinde en Hawke Vantage 20-60x60 teleskop sponsoreret af Guntex. Månedens vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i magasinet Jæger. Hovedpræmien i konkurrencen er et gavekort på 10.000 kr. til jagt- og outdoor-udstyr.

Månedens foto i august er taget højt mod nord. Hornøya er en af de nordligste øer i Norge med fantastiske fuglefjelde og natur. Under en tur til øen tog Kim Ørum fra Sdr. Omme dette mesterlige foto af en topskarv under indflyvning, som sikrer ham månedens præmie i konkurrencen. Med i opløbet var også Lonnie Elvengs egern og Jørgen Sørensens spættede sæl i brændingen.

Mange tak for de fine bidrag til konkurrencen. Bliv endelig ved med at sende dine bedste billeder ind – og deltag i konkurrencen om de fine præmier. Dit bidrag skal sendes til mailadressen: foto@jaegerne.dk.