OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 12. november 2021

Lovsamlingen til jægeren 2021-22

Er du jagttegnskursuslærer i Danmarks Jægerforbund, kan du bestille et gratis eksemplar

Tekst: Jes Mikkelsen

 Årets trykte lovsamling til jagttegnsundervisningen ligger klar til bestilling hos SEGES.

Indhold og opbygning af årets lovhæfte er helt i stil med tidligere udgivelser, og med den gode visuelle markering Nyt2021 er det let for jagttegnskursuslæreren og jægere at se, hvilke væsentlige ændringer der er sket siden sidste år. 

Gratis eksemplar til jagttegnskursuslærerne

Er du jagttegnskursuslærer i Danmarks Jægerforbund, kan du bestille et gratis eksemplar, så du kan være klar til undervisningen af de kommende jægere.

Du bestiller bogen i netbutikken hos SEGES ved at bruge rabatkoden Lov2022

Som tidligere virker koden kun, hvis du er oprettet som jagttegnskursuslærer i SEGES’ netbutik, og er logget ind på profilen, når du handler. Lovsamlingen er gratis, men der opkræves porto.

Rabatkoden er aktiv frem til 31. december 2021.

Lovsamling som I-paper på Jagtprøven.dk

Med introduktionen af det nye Jagtprøven.dk er Lovsamlingen nu også blevet tilgængelig i Ipaper-format. I denne elektroniske udgave er det meget let at søge relevant lovgivning frem. Skriv eksempelvis ordet ’schweiss’ i søgefeltet, og maskinen finder lynhurtigt alle de sidder hvor ’schweiss’ indgår.

Klik på linket HER og prøv lovsamlingen i Ipaper-format (kræver login på Jagtprøven.dk) 

Pensum er gældende hele 2022

Der kommer løbende ny lovgivning, som påvirker jagten, men for at det ikke skal forvirre aspiranterne frem mod prøven, har jagtprøvens parter indgået aftale om, at årets pensum hvert år ’lukker’ den 1. juli. Fra den dato har aspiranter og jagttegnskursuslærere mulighed for at sætte sig ind i den lovgivning, som passer til undervisningen. Ydermere er der i samme gruppe indgået aftale om, at ændringer i lovgivningen ikke slår igennem i den teoretiske jagtprøve før året efter.

Lovsamlingen til jægeren er redaktionelt igangsat 1. juli 2021 og er derfra gældende som pensum for undervisning hele 2022. 

Bestil abonnement på Lovsamlingen

Ønsker du at tegne abonnement og få Lovsamling til jægeren tilsendt automatisk til din privatadresse hvert år i oktober, kan du sende en besked til netbutikken@seges.dk med navn, adresse, mobilnr. og mailadresse eller udfylde formularen her
Pris: 199 kr. inkl. moms og forsendelseomkostninger.

Bemærk, abonnementet træder først i kraft fra næste års udgave 2022/23.