OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 12. november 2021

Jagtprøven.dk - 500 vildtkendingsfotos fra Carsten Holm Clausen

Mere end 500 nye kvalitetsbilleder til undervisning i vildtkending er landet på Jagtprøven.dk

Tekst: Jes Mikkelsen

Fotograf Carsten Holm Clausen, som mange jagttegnskursuslærere og fugleinteresserede kender særdeles godt, har gennemført et utroligt naturprojekt, og har taget billeder af danske vildtarter til uddannelsen af de nye jægere.

Carsten Holm, der selv er passioneret jæger og naturentusiast, har målrettet arbejdet på at få arterne i kassen, så de nye jægere har de bedste muligheder for at lære vildtet at kende, inden de bevæger sig ud på jagt. Med disse nye billeder er der lagt vægt på netop jægerens perspektiv, så der altid er tydelige kendetegn i fokus på billedet.

Fantastisk materiale til undervisningen

Med de nye billeder findes der nu mere end 1300 vildtkendingsfotos på Jagtprøven.dk, og aspiranterne har derved fået en endnu bredere portefølje af billeder til at understøtte deres uddannelse.   

Log ind på Jagtprøven.dk med det samme og se alle de flotte fotos eller lav en test til dine aspiranter inden næste undervisning.