OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 11. august 2021

FM i Jagtbueskydning - tid til venskabelig konkurrence

Præcis som i 2019 blev forbundsmesterskabet for buejægere afholdt i forbindelse med Brahetrolleborg Game Fair. Årets mesterskab var en stor succes for deltagere, arrangører og ikke mindst tilskuere. Dog blev skytterne udfordret af vinden dagen igennem.

Tekst og Foto: Christian Lang Jensen

Der skal ikke herske tvivl om, at mange besøgende på dette års Brahetrolleborg Game Fair blev klogere på, hvad det vil sige at gå på jagt med bue. Det sørgede de fremmødte skytter for. Selvom der var fuldt fokus turen rundt til de 30 3D-dyr, så gav flere sig tid til at fortælle om udstyr, teknik og ikke mindst passionen for buejagt.

Er man ikke selv indrulleret i buejægernes verden, kan det måske være svært at forstå, hvorfor det er så fedt at rende rundt med bue og pil. Men netop dette spørgsmål lader det til, at flere tilskuere fandt svaret på denne vindblæste lørdag i august.

Læs Christian Lang Jensens reportage og se masser af billeder her:

Adobe Spark Page