OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 12. marts 2021

Coronavenlige kurser for riffelinstruktører

Først så vi virtuelle buejagtkurser, og nu er tiden kommet til kurser om ballistik for riffelinstruktører. Teorien klares online, mens skydningen planlægges i det fri.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Kombinationen af online teori og praksisdelen tilrettelagt på en måde, så den flugter med de gældende corona-restriktioner, er kommet for at blive. I mandags kunne vi fortælle om buejagtkurser, der, som de første i DJ-regi, nu udrulles på en måde, der udskifter det fysiske teorilokale med et virtuelt rum.

Nu er turen kommet til kurset for riffelinstruktører, Ballistik i praksis, hvor deltagerne får teoridelen online hjemme i stuen på en hverdagsaften. Den følgende weekend hopper de så i bilen og kører til Ulfborg Skyttecenter, hvor der skydes langdistanceskydning på de udendørs anlæg. Der er foreløbig planlagt to kursusgange, som hver især indeholder to datoer - én for teoridelen, og én for praksisdelen. Praksisdelen foregår for begge hold på samme date, men hhv. formiddag og eftermiddag.

  • Tirsdag den 6. april kl. 19.00-22.00: Online teori via Microsoft Teams. Fredag den 9. april kl. 08.00-12.30: Langdistanceskydning på Ulfborg Skyttecenter
    Læs mere og tilmeld dig her
  • Onsdag den 7. april kl. 19.00-22.00: Online teori via Microsoft Teams. Fredag den 9. april kl. 13.00-17.30: Langdistanceskydning på Ulfborg Skyttecenter
    Læs mere og tilmeld dig her

Jægerforbundets freelanceundervisere er hentet fra to jagtforeninger i henholdsvis København og Aarhus, som alle har specialiseret sig i skydning på lange afstande (PRS). Underviserne er Sandro Zecevic, Lars Henriksen, Thomas Andersen og Karsten Andreasen – alle kendte ansigter i PRS-Danmark miljøet.