OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 18. september 2020

Repræsentantskabsmødet gennemføres efter planen

Det netop skærpede forsamlingsforbud gælder ikke forsamlinger, der mødes under konferencelignende forhold. Derfor afvikles lørdagens repræsentantskabsmøde i Danmarks Jægerforbund planmæssigt, med stor fokus på afstand, håndsprit, mv.

Tekst: Joan Brønnum Kvist

Statsminister Mette Frederiksen har netop meddelt at forsamlingsforbuddet nedsættes fra 100 til 50 personer. Det får dog ingen betydning for morgendagens repræsentantskabsmøde, da forsamlingsforbuddet ikke gælder for forsamlinger, der mødes under konferencelignede forhold, hvor man primært sidder ned. Her er det stadig tilladt at samles op til 500 personer.

På dagens Hovedbestyrelsesmøde har HB enstemmigt vedtaget, at mødet fortsat gennemføres med alle de nødvendige forholdsregler for at passe godt på hinanden. Derfor ser HB fortsat frem til, at mødet afholdes i morgen i Vingsted Centret.

HB opfordrer alle deltagere til at udvise samfundssind ved at holde afstand, undgå nærkontakt og håndtryk, bruge håndsprit og generelt passe godt på hinanden. Samtidig opfordres alle deltagere til at bære mundbind, når man bevæger sig rundt og ikke sidder på sin plads i salen, eller når man spiser. Der udleveres 2 stk. mundbind til de delegerede mv. ved ankomst.