OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 24. januar 2020

Nye jagtprøver til undervisningsbrug

Nye jagtprøver til undervisningsbrug er landet i netbutikken hos SEGES

Tekst: Jes Mikkelsen

Fire nye jagtprøver til undervisning inkl. facitliste er klar til at hjælpe aspiranterne frem mod jagtprøven. Det er en stor fordel for aspiranterne at have prøvet at sidde med en prøve der ligner den de får til den obligatoriske jagtprøve, så de husker at svare på alle spørgsmål.

Den nye serie prøver finder du HER i netbutikken hos SEGES

I pakken er der er 4 forskellige prøver * 25 stk. Det vil sige, at man for 299 kr. får 100 prøver og tilhørende facitlister. Den nye serie hedder I, J, K, og L.  Der er fortsat nogle prøver tilbage i serien E, F, G og H

Husk dine 15% rabat

Som jagttegnskursuslærer oprettet i netbutikken hos SEGES får du 15 % rabat på dine køb. Er du ikke allerede oprettet gøres det let i netbutikken ellers giv SEGES et ring på 8740 5500 hvis teknikken driller. 

God træning inden den frivillige jagtprøve

Med jagtprøverne til undervisningsbrug er aspiranterne allerede godt på vej mod både den frivillige og obligatoriske jagtprøve.

Du kan finde alle de frivillige jagtprøver i medlemsbladet og på Jægerforbundets hjemmeside