OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 22. oktober 2020

Månedens foto i oktober

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

Danmarks Jægerforbunds fotokonkurrence fortsætter i hele 2020. Hver måned kan en dygtig fotograf vinde en Hawke Vantage 20-60x60 teleskop sponsoreret af Guntex. Månedens vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i magasinet Jæger. Hovedpræmien i konkurrencen er et gavekort på 10.000 kr. til jagt- og outdoor-udstyr.

Når flyvemyrerne sværmer, er der mad i luften. Jens Chr. Lund har fanget en bornholmsk hættemåge ved Rønne, umiddelbart inden den flyvende proteinbombe blev nedsvælget. Dette smukke og særprægede motiv er månedens foto i oktober.

Mange tak for jeres fine bidrag. Bliv endelig ved med at sende jeres bedste jagt- og naturfotos ind til konkurrencen. Dit bidrag skal sendes til mailadressen: foto@jaegerne.dk.