OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 05. august 2020

Gratis skydedag på Lejbølle Hjortebane

Kom og træn til f.eks. løbende hjort eller gris! På søndag den 9. august har alle riffeljægere mulighed for - ganske gratis - at lægge turen forbi Lejbølle Hjortebane på Langeland.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen
Foto: Hans Henrik Knudsen

Anledningen er en rund fødselsdag, og fødselaren er den mangeårige formand og stifter af Lejbølle Hjortebane Jørn Langelund, som runder 80 år. I den forbindelse har bestyrelsen taget initiativ til den gratis skydedag, hvor alle kvit og frit kan komme op prøve kræfter med banens mange faciliteter. Ammunitionen er dog for skytternes egen regning.

Lejbølle Hjortebane er én af Danmarks mest moderne skydebaner, hvor der bl.a. gennemføres mærkeskydninger. Banen er f.eks. godkendt af Svenska Jägerförbund til skydning til bjørnepas og aflæggelse af elgmærkeprøven, som flere steder er obligatorisk, hvis du ønsker at komme på elgjagt i Sverige.

Der vil være åben skydning på Lejbølle Hjortebane, Søndre Strandvej 4, 5953 Tranekær, søndag 9. august fra kl. 09.00-16.00.