OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Verdens førende outdoor-messe er igen klar til besøgende i marts

Den store tyske jagt- og outdoor-messe, IWA, slå igen i år dørene op for besøgende i marts, nærmere betegnet den 8. - 11. marts.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund

Vi ved af erfaring at mange danske jægere hvert år lægger vejen forbi tyske Nünberg i de dage, hvor den kæmpestore outdoor-messe IWA summer af jægere og friluftsfolk, og som en lille servicemeddelelse får de jægere lige datoen for 2019-messen her: 8. - 11. marts 2019.

Der vil som altid være fokus på udstyr til jagt, skydning og friluftsliv blandt de over 1500 udstillere, der vil være på gulvet i messehallerne i Nürnberg. 

Du kan læse mere om messen, planlægge dit besøg og købe billetterne her. Vær opmærksom på, at IWA har den regel, at besøgende skal være over 18 år. 

OBS: Opdateret 15. januar 2019: Vær opmærksom på, at udstillingen er for folk, der på en eller anden måde arbejder professionelt med jagt som skribent, journalist, indkøber, sælger eller lignende. Læs på ovenstående link reglerne for adgang. Vi beklager forvirringen.