OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 29. marts 2019

Ny udgave af magasinet Jæger er udkommet

Så er apriludgaven af Jæger på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Læs et gratis uddrag online.

Igen i april har vi stykket et spændende og omfangsrigt magasin sammen, som du kan glæde dig til at læse. Til dig, der endnu ikke er medlem af Jægerforbundet, har vi plukket et udvalg af de bedste historier fra bladet, som vi giver dig adgang til - kvit og frit.

Læs blandt andet om Henriette Dresen, som jager med både bue, riffel og haglbøsse, om kragejagt i den økologiske svinesti, om lyddæmpere til rifler og - ikke mindst - om status på den danske ulvebestand.

Herunder finder du vores uddrag af Jæger, og husk at du som medlem af Danmarks Jægerforbund kan læse hele Jæger på medlemsnettet og i appen Jæger - samt selvfølgelig direkte fra postkassen.