OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Lyt med, når miljø- og fødevareministeren tager på jagt

I radioprogrammet Jagttegn på Radio24syv kan du få et øre med på jagt med ministeren, når han med værten David Carsten Pedersen tager på jagt efter råvildt.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund

Hvem vil ikke gerne have miljø- og fødevareministeren med på en jagt, så man kunne få en god snak om alt, der rører sig i jagtens verden?

Der bliver vendt lidt af hvert, når miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen tager med David Carsten Pedersen på jagt i radioprogrammet Jagttegn, som sendes på Radio24syv. Allerede inden jagten er igang - under morgenkaffen i køkkenet på en gård lidt uden for København - går snakken lystigt. 

Der bliver blandt andet snakket bramgæs, jagtglæde og CAP-forhandlingerne i EU, mens turen går rundt i gummistøvler og med riflen over skulderen. Miljø- og fødevareministeren har nemlig for nylig erhvervet sig et riffeltegn.

Første del af programmet blev sendt lørdag den 12. januar, og kan høres her på Radio24syvs hjemmeside.

Anden del af programmet bliver sendt på lørdag den 19. januar kl. 10. Hvis du ikke kan høre det direkte i radionen, kan det efter udsendelsen findes her.