OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 08. oktober 2019

Lovsamlingen 2019/20 er landet i netbutikken

Den nye Lovsamling til Jægeren fra SEGES Forlag og Danmarks Jægerforbund kan nu bestilles i SEGES Netbutik. Den giver et godt overblik over ændringer siden sidste års lovsamling.

Tekst: Jes Mikkelsen, Danmarks Jægerforbund

Log ind og modtag gratis lovhæfte

Traditionen tro kan jagttegnskursuslærere, som underviser i regi af DJ, modtage et gratis eksemplar af lovhæftet. Det kræver, at du er oprettet som jagttegnskursuslærer i SEGES’ netbutik, og at dine aspiranter benytter undervisningsmaterialet Jagttegn.  

I netbutikken kan du benytte rabatkoden lov2020, som giver 100 % rabat på bogen, så skal du kun betale porto. Rabatkoden fungerer kun, hvis du er oprettet som jagttegnskursuslærer. Kontakt gerne SEGES, hvis dit login ikke fungerer efter hensigten.

Materialer til aspiranterne 

Som jagttegnskursuslærer kan du selv vælge, om du vil indkøbe bøger til dine aspiranter og få 15 % rabat, eller du vil give en rabatkode på 10 % til dine elever, så de selv kan bestille bøgerne. Rabatkoder til aspiranterne kan du få fra SEGES, når du er oprettet i systemet

Nu kan du se nye ændringer siden sidste år

I lovsamlingen har vi tilføjet en ny markering, som har været længe ønsket. Den viser, hvilke væsentlige ændringer der er sket siden sidste år.

I marginen finder du mærket ’Nyt2019’ som betyder, at her er noget, som varierer i forhold til sidste års lovsamling, og at du som underviser eller jæger derfor bør læse teksten lidt nærmere.

Lovsamlingen til jægeren er et levende undervisningsmateriale, som er i konstant udvikling, og vi ser frem til at høre, om de nye tiltag kan bidrage til undervisningen af både de nye og erfarne jægere i det omfang, det har været tiltænkt.

 

Grafisk forbedring giver bedre læring 

Lovsamling har derudover fået tilføjet en række grafiske gengivelser af lovgivningen, som skal bidrage til aspiranternes forståelse og læring af stoffet. Tegningerne kan også downloades på DJ's hjemmeside for jagttegnskursuslærere, og vil på sigt kunne købes i plakatstørrelse. 

 

Gå direkte til netbutikken her

Kontakt SEGES på tlf. 8740 5500 eller info@jagtproeven.dk