OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 18. oktober 2019

En helt særlig jagtoplevelse: Min første buk

Det er velkendt blandt jægere, at der ligger en udfordring i at overbevise ens bedre halvdel om, at man skal afsted på jagt igen.

Tekst og Foto: Christian Lang Jensen

Som nyjæger oplever man gang på gang, at ens jagtlige formåen ikke rækker tilstrækkeligt langt til, at man opnår succes i forbindelse med jagten. Det måtte jeg sande i forbindelse med dette års bukkejagt, hvor jeg ved flere lejligheder var meget tæt på at nedlægge min første buk.

Det lykkedes imidlertid ikke, og særligt én buk havde snydt mig indtil flere gange. Nogle gange havde jeg haft ham inden for skudhold med riflen, men hvad nytter det, når man sidder med buen. Når jeg endelig havde riflen med, dukkede han aldrig op, eller også så jeg ham først efter solnedgang.

I den sidste del af bukkejagten, så jeg slet ikke bukken, og derfor var jeg af den klare overbevisning, at han var faldet på nabojægerens jord.

Men det var han ikke.

Læs hele artiklen og se de flotte billeder her:

Adobe Spark Page