OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Bliv jæger, 2. afsnit:

”Jagtprøven gør mig
lidt nervøs”

Martin Lang Jensen på 28 år har nu gennemført det obligatoriske jagttegnskursus, og forude venter jagtprøven, som gør ham en smule nervøs. I dette andet afsnit af videoføljetonen ”Bliv jæger” beretter han omforberedelserne til jagtprøven.

Tekst og video: Christian Lang Jensen

Seks vildtfigurer, en plastikhaglbøsse og et målebånd kunne lyde som starten på et af Egon Olsens famøse kup, men det er såmænd de remedier, som Martin Lang Jensen har benyttet sig af i forbindelse med sine forberedelser til jagtprøven.

I dette andet afsnit af videoføljetonen ”Bliv jæger” giver Martin Lang Jensen en række gode råd til dig, som er i gang med at tage jagttegn, og du får samtidig et indblik i de tanker, som går igennem hovedet på en jagttegnsaspirant op til den vigtige jagtprøve.

I næste afsnit løfter Martin Lang Jensen sløret for, hvordan hans jagtprøve forløb, og han vil komme med flere gode råd til det videre forløb.

Se andet afsnit i føljetonen herover.

Se også første afsnit: "Jeg bliver klogere på naturen"